Baltmaize

Mīkstā baltmaize ar brūno, aromātisko un kraukšķīgo garoziņu, kā arī maigo garšu ir lielisks ogļhidrātu avots un našķis kārumniekiem. Tā tiek cepta no kviešu miltiem, tās garšas īpašību uzlabošanai tiek pievienots cukurs, taukvielas un piena pulveris, kas paaugstina maizes vērtību un pagarina uzglabāšanas laiku.

Baltmaize ir labi piemērota sviestmaižu gatavošanai, bet apziesta ar ievārījumu vai kādu pastu, tā būs īsts gardums. No baltmaizes gatavoti grauzdiņi būs patīkama piedeva salātiem vai krēmzupām.

Savukārt kviešu maize ar klijām ir īpaši radīta cilvēkiem, kas izvēlas pēc iespējas veselīgākus produktus. Vērtīgās kviešu klijas absorbē toksīnus un alergēnus, palīdz nostiprināt imunitāti, kā arī nodrošina organismu ar šķiedrvielām, kas veicina kuņģa un zarnu darbību.

Dārzeņu grieķu jogurta maize

sagriezta
Svars : 300g

Grieķu jogurta maize

Sagriezta
Svars : 300g

Zeltene Lielā Dienišķā baltmaize

Sagriezta
Svars : 550g

Saldā pīne

Svars : 350 g

Zeltene Dienišķā baltmaize

Sagriezta
Svars : 350 g

Zeltene saldā baltmaize

Sagriezta
Svars : 350 g

Galda baltmaize

Sagriezta
Svars : 300 g

Rudens baltmaize

Sagriezta
Svars : 300 g

Lielā Galda baltmaize

Sagriezta
Svars : 500 g

Zemnieku baltmaize

Sagriezta
Svars : 500 g