Rudzu maize

Rudzu maize tiek cepta, saglabājot labākās latviešu maiznieku tradīcijas.

Tās sastāvs – augstas kvalitātes rudzu miltu plaucējums, kā arī dažāda maluma rudzu un kviešu miltu maisījums, kā arī īpašais tehnoloģiskais process ļauj iegūt maizei raksturīgo savdabīgo garšas un aromāta buķeti, ko pastiprina pievienotās ķimenes. Savukārt tumšo maizes krāsu piešķir rudzu sarkanais iesals un miežu iesala ekstrakts.

Rudzu maize labi garšo ar sieru, gaļu un citām piedevām.

Īstenā rudzu maize ar dārzeņiem

Svars : 730g

Īstenā rudzu maize ar sēklām, bez rauga

Sagriezta
Svars : 730g

Īstenā rudzu maize ar sēklām

Sagriezta
Svars : 360g

Īstenā augļu maize ar riekstiem

Sagriezta
Svars : 280g

Īstenā burkānu maize ar sēklām

Sagriezta
Svars : 360g

Īstenā rudzu maize no rupja maluma miltiem

Sagriezta
Svars : 360g

Īstenā rudzu maize, bez rauga

Sagriezta, ar 100% rudzu miltiem
Svars : 730g

Rīgas klona maize

Sagriezta
Svars : 390g

Rudzu maize Zeltene

Sagriezta pusīte
Svars : 390 g

Rudzu maize Zeltene

Sagriezta
Svars : 800 g

Zemnieku rudzu maize

Sagriezta
Svars : 800 g