Kūkas

Sasaldēšana ir viens no populārākiem  mūsdienīgiem pārtikas produktu apstrādes veidiem. Produktu sasaldēšana garantē  produktu augsto kvalitāti un drošumu. Uzglabājot  produktus pie -18 grādiem baktēriju vairošanās tiek kavēta, līdz ar to produkciju var saglabāt ilgāku laiku. Sasaldēšanas process neietekmē produkta kvalitātes rādītājus - garšu, smaržu un ārējo izskatu. Tādejādi šis tehnoloģiskais process ļauj jūtami palielināt preču derīguma termiņu un nodrošināt patērētājus ar  kvalitatīvu un drošu pārtiku.

Zemeņu jogurta kūka

Svars : 2100g

Medus karameļu kūka

Svars : 1600g

Siera kūka ar drumstalām

Svars : 1600g

Biezpiena drupaču kūka

Svars : 1600g

Vīnes šokolādes kūka

Svars : 2160g (16x135g)

Napoleona kūka

Svars : 7500g (3x2250g)

Medus kūka

Svars : 2080g (16x130g)

Medus kūka

Svars : 6300g (3x2100g)

Franču biezpiena kūka

Svars : 1840g (16x115g)