facebook-icon
instagram icon
youtube icon
email icon

Receptes

Ciabatta ar olīvām - siltā ar kamambēru un apceptiem ķirštomātiem

Sastāvdaļas
Ciabatta ar olīvām "IZCEP PATS"
kamambēra siers100g
ķirštomāti150g
ķiploku daiviņas1-2
sālsšķipsniņa
olīveļļa1 ēdamkarote
medus½ tējkarote
bazilikspāris lapiņas

 

Ciabatta ar olīvām -  siltā ar kamambēru un apceptiem ķirštomātiem.

6 maizītēm

Aptuvenais pagatavošanas laiks 15 minūtes.

 

Pagatavošana

1.      Maizi sagriež aptuveni 1-1,5cm lielās šķēlēs

2.      Kamambēra sieru sagriež 0,5cm biezās šķēlēs

3.      Pannā, nelielā eļļas daududzumā, kopā ar sakapātu ķiploku apcep uz pusēm sagrieztus ķirštomātus un sasmalcinātu baziliku vai pētersīļus. Pievieno arī mazliet medus.

4.      Uz maizes liek kamambēra šķēles un liek 200 grādu karstā krāsnī pāris minūtes, līdz kamambērs viegli pakusis.

5.      Pāri kārto apceptos tomātus. Var dekorēt ar bazilika vai pētersīļu lapiņām.